Wheat Crop

Hinnasto

Eläinpihan sisäänpääsymaksu on 5 €/ henkilö. Alle 2-vuotiaat ilmaiseksi.

Ratsastus: 

 • Irtotunti 23 €

 • Puolentunnin ratsastus 13 €

 • 15 min 7 €

 • Kymppikortti (10 x1h)  220 €

 • 20 kerran kortti 370 €

 • Puolentunnin kymppikortti (10 x ½h) 115 €
   

 • Trailerin vuokraus 45 € ulkopuoliset, 30 € tilan väki

 • Meillä käy korttimaksu sekä käteinen. Myös laskutusmahdollisuus. 

 • Huomiothan että lisäämme laskuihin 2€ laskutuslisän. 

Henkilöt, jotka tarvitsevat avustajan maksavat vain itsestään, avustajilta emme peri maksua. Hintaan sisältyy itsenäinen eläinten katselu. Huomaathan, että eläinpiha on avoinna vain erikseen ilmoittetuina aikoina. Eläinpihalla ja hevostallilla on siis kummallakin oma aukioloaikansa.

Ryhmien toivomme ilmoittavan erikseen tulostansa, vaikka eivät esittelyä tilaisikaan. Ryhmä voi siis tutustua myös itsenäisesti eläimiin, eläinpihan aukioloaikoina ja maksu 5€/henkilö. Isommat ryhmät tilauksesta ja sovittaessa eläinten esittely kierros.

Pyrimme kuitenkin huomioimaan ryhmät niin että esim. vanhusryhmille tuomme eläimiä näytille heidän lähelleen ja mielellämme niistä kerromme, siksi on mukava tietää etukäteen ryhmän tulosta jotta osaamme laittaa riittävästi kesätyöntekijöitä työvuoroon.

 

Koululaisryhmät/ päiväkotiryhmät yms  jotka tulevat aamupäivällä/ päivällä tutustumaan eläimiin muuna kuin eläinpihan auki oloaikana ja eivät ratsasta, maksavat 4 €/ henkilö. Tähän mahollista yhdistää pieni talutusrasastuslenkki jonka hinta 3€. 

 

Meillä on mahdollista järjestää myös eläinsynttärit lapselle. Hintaan sisältyy pieni talutusratsastuslenkki ponilla tai hevosella sekä eläinten esittely, ja osaa pääsee myös silittämään. Ohjatun ohjelman pituus on yksi tunti jonka jälkeen voi syödä omia synttäri herkkuja tai ostaa eläinpihan kioskista jäätelöä, karkkia sekä juomia.  Hinta 10 €/ lapsi ( alv 10%) , minimimäärä on viisi juhlijaa. Yli kymmen hengen ryhmästä voit pyytää tarjouksen. 

 

Poni / hevonen tapahtumaan tai vaikka synttäri juhliin, kysy tarjousta. Esimerkkinä; lähialueelle  tuotuna kaksi ponia , kahdeksi tunniksi ja poneilla taluttajat ,hinta; 200€ sis matkat ja alv10%, siivoamme aina myös omat jälkemme.. Meillä on vakuutus talutustapahtumiin. Katsomme jokaisen tapahtuman kuitenkin aina erikseen ja aina meillä ei ole mahdollisuutta lähteä tapahtamuun.